fbpx

Koffiebreak bij EKK

Onlangs mocht ik een Koffiebreak organiseren bij EKK in Kerkrade. Deze vorm van loopbaanontwikkeling viel goed in de smaak bij de medewerkers. 

Ik zou andere bedrijven zeker aanbevelen om de Koffiebreak te organiseren. Vooral om eigen medewerkers een ruimere blik aan te bieden op het werkveld.

 

Gratis koffie en loopbaanadvies
De beste (loopbaan)gesprekken worden gevoerd onder het genot van een lekkere kop koffie. Daarom bied ik werkgevers in Limburg de Koffiebreak aan. Er wordt gezorgd voor heerlijke koffie van een echte barista én een goed gesprek met een Loopbaanadviseur op locatie voor alle medewerkers. Helemaal gratis! 

Loopbaanontwikkeling klinkt soms wat formeel en zwaar maar het is vaak een kwestie van gewoonweg vooruit durven kijken en denken.

Tijd voor een Koffiebreak? 
Is het in jouw organisatie ook tijd voor een Koffiebreak? Vraag hem gratis aan! Ik kom graag bij je langs. 

Leo, jouw persoonlijke loopbaancoach

Deel dit artikel:

Wellicht vind je een van deze artikelen ook wel interessant

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.