fbpx

Krapte Kansen Limburg 2022

Winnen in een uitdagende arbeidsmarkt!

Krapte Kansen Event
Krapte Kansen is hét Limburgse HR event in tijden van een roerige arbeidsmarkt en ingrijpende transities. Op maandag 28 november wordt de Maaspoort in Venlo omgetoverd tot de Limburgse arbeidsmarktdag.

Deze dag is onmisbaar voor voor ondernemers, (HR-)managers, opleiders, intercedenten, bestuurders en beleidsbepalers. Iedereen die zich bezighoudt met het vinden, ontwikkelen en binden van mensen.

Deze dag staat in het teken van nieuwe inzichten en concrete oplossingen. Van de zes break-out sessies mogen wij met Leo Loopbaan er ook een verzorgen.

Break-out sessie ‘Get Results’
Leo Loopbaan geeft in samenwerking met LWV, MKB Limburg en LLTB deze sessie tijdens het Krapte Kansen Event. Er zit muziek in de arbeidsmarkt, dat kun je ontdekken door samen te werken in deze interactieve sessie. We gaan samenwerken om resultaten te boeken! Zoek naar verbinding, doe mee en creëer mee!

Sprekers: Ramon Niessen, Ilonka Sinkeldam, Frans Pollux en Bart Storcken.

Deel dit artikel:

Wellicht vind je een van deze artikelen ook wel interessant

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.