fbpx

Weer zelfvertrouwen winnen voor je sollicitatie? Loopbaancoaching helpt je op weg!

Ook na jarenlange werkervaring kun je moeite hebben met de switch van een loopbaan. Sandra geeft aan door de loopbaancoach van Leo weer vertrouwen te hebben. ‘’Twee fijne gesprekken hebben me geholpen om mijn eigen onzekerheid te overwinnen.’’ Loopbaancoaches kunnen je helpen om je in je kracht te zetten.

Sandra werkt al jarenlang in de IT als webdesigner, webdeveloper en programmeur. Daarvoor was ze werkzaam als docent en heeft ze maatschappelijk werk gedaan. ‘’Dat is de vloek en zegen van een breed interessegebied zeg ik maar altijd.’’ Nu was het tijd voor iets anders, maar dat ging toch minder makkelijk dan gedacht.

Het omslagmoment voor Sandra kwam geleidelijk. Zo kwam ze bij Leo Loopbaan terecht via een website van de universiteit. ‘’Het leven lang ontwikkelen sprak me erg aan. Daarom besloot ik een loopbaangesprek in te plannen.’’

Daarop volgden twee telefonische gesprekken met loopbaancoach Linda. ‘’Deze gesprekken heb ik als heel oprecht en warm ervaren. Het deed me goed.’’ Sandra vond het prettig om na te moeten denken over haar achtergrond en wat de rode lijn van haar loopbaan is. Zelf was ze ook al actief geweest in de voorbereiding door verschillende testen en opdrachten te maken.
Deze testen en opdrachten kun je gratis maken met een Mijn-Leo account. Als je behoeften hebt aan meer ondersteuning dan kun je de antwoorden ook gratis met een loopbaancoach bespreken.

Die testen en opdrachten hebben Sandra geholpen. Ze geeft dan ook graag mee hoe waardevol deze zijn. ‘’Het gevoel van ondersteuning dat ik kreeg van Linda heeft mij geholpen. Ik verheugde me dan ook heel erg op het tweede loopbaancoaching gesprek. Door de gesprekken heb ik een duidelijker beeld gekregen en de bevestiging die ik nodig had.’’

Ook na een afwijzing heeft Sandra weer haar zelfvertrouwen terug weten te winnen. Met behulp van Linda, maar ook door eigen inspanningen. Het mooie nieuws is dat dit heeft geleid tot vrijwilligerswerk bij een organisatie waar ze zelf heel erg naar uit kijkt.

Wil jij ook gratis loopbaanadvies? Plan dan hier een gratis  gesprek in met een van onze loopbaancoaches.

Deel dit artikel:

Wellicht vind je een van deze artikelen ook wel interessant

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.