fbpx

Werken bij de aantrekkelijkste werkgevers van Limburg

Hoe is het om bij de aantrekkelijkste werkgever van Limburg te werken? Jaarlijks vindt de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ plaats. Deze wedstrijd is in het leven geroepen om regionale bedrijven onder jongeren te promoten. Uit 135 deelnemende bedrijven, kwamen dit jaar Volantis (categorie MKB) en KLG (categorie groot bedrijf) als grote winnaars uit de bus. Zij kregen de meeste stemmen van het publiek. Limburg heeft je nodig sprak met twee medewerkers van deze bedrijven.

Arjan Stappers (26), constructeur bij Volantis:

“Het is mijn eerste baan en ik werk hier nu anderhalf jaar. Mijn dagelijks werk bestaat uit het berekenen en ontwerpen van gebouwconstructies en het aansturen van modelleurs. Voor mij is Volantis een aantrekkelijke werkgever omdat ik hier de ruimte krijg. Er is veel flexibiliteit, zowel in de werktijden als in de werkzaamheden. Het bedrijf heeft aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers. Zo start ik binnenkort met een cursus projectmanagement, omdat ik hier graag beter in wil worden. Intern worden er kennissessies georganiseerd om elkaar op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen in de markt en van elkaar te leren. Ook de personeelsvereniging organiseert veel activiteiten. Iets samen doen met collega’s in een andere setting is goed voor de teambuilding.”

Linsey van Leeuwen (25), HR Coordinator bij KLG:

“Als HR Coordinator ben ik onder andere verantwoordelijk voor personeelsbeleid, werving en selectie, employer branding en opleidingen. Ik krijg van mijn werkgever veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Bij KLG zien we mensen als de belangrijkste factor in ons bedrijf. Medewerkers worden betrokken bij beslissingen en iedereen mag ideeën inbrengen. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. We zoeken samenwerking met scholen in de omgeving en hebben veel stageplekken. Zo maken jongeren in de regio al vroeg kennis met KLG en de logistieke sector. Ook deze verkiezing helpt daarbij. Vorig jaar werden we winnaar van Noord-Limburg, dit jaar wilden we natuurlijk provinciewinnaar worden. We hebben intern en extern campagne gevoerd om zo veel mogelijk stemmen te krijgen. We zijn dan ook ontzettend trots op deze titel!”

De verkiezing werd georganiseerd door Meet the Youngsters in samenwerking met de Limburgse Werkgevers Vereniging, MKB-Limburg, Economische Samenwerking Zuid-Limburg, Keyport2020 en de Limburgse Land en Tuinbouwbond.

Deel dit artikel:

Wellicht vind je een van deze artikelen ook wel interessant

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.