fbpx

Wie is de regisseur van jouw leven?

Bij Leo Loopbaan kunnen alle inwoners van Limburg kosteloos terecht voor loopbaancoaching. Hierbij spreken we allerlei verschillende mensen. Mensen die aan het begin van hun loopbaan staan, maar ook mensen die al aan het eind van hun loopbaan staan. Hierbij komen onze coaches verhalen tegen die te mooi zijn om niet te delen.

Een 65-jarige man kwam bij ons met de vraag wat hij het beste met zijn loopbaan kon doen, sinds hij recentelijk werkeloos is geworden. Na een samenvatting van zijn werkleven vroeg onze loopbaancoach, Joop, hem waar hij energie uit haalt en waar hij zijn bed voor uit komt. Joop gaf hem de opdracht om onze hand-out ‘Mijn energie en drijfveren’ te lezen en dat deed hij. “Prachtig stuk”, gaf de man terug.

In de hand-out ‘Mijn energie en drijfveren’  staan vier pijlers van het leven beschreven: werk, gezin, sociale contacten en vrije tijd. Werk bracht deze man geen geluk meer. Gezin, sociale contacten en vrije tijd wel. Met die gedachte gaat de man verder en kan hij in samenspraak met zijn vrouw een bewuste keuze maken: gaat hij nog op zoek naar een baan voor het laatste jaar van zijn werkleven? Of wordt het toch een vervroegd pensioen?

Wanneer jij je net als deze man in een situatie bevindt waarin je niet meer weet welke kant je op moet in je loopbaan is het slim om met een loopbaancoach te praten. Je kunt hier een gratis gesprek met een loopbaancoach aanvragen. Want erachter komen waar jij plezier in beleefd en wat voor jou de beste keuze is, dat is het investeren van jouw tijd waard!

“Jij bent de regisseur van je eigen leven en jij maakt de keuzes”.

Vul onderstaand je gegevens in en wij sturen de hand-out ‘Mijn Energie en Drijfveren’ meteen naar je toe!

Deel dit artikel:

Wellicht vind je een van deze artikelen ook wel interessant

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.