fbpx

Experience: Operator, onderhoudstechnicus of laborant

Meeloopdag

Verspreid door heel Limburg liggen bedrijven die lid zijn van PML; een samenwerkingsverband van procestechniek en maintenancebedrijven. Deze bedrijven hebben als gemeenschappelijk kenmerk de verwerking van ruwe materialen/grondstoffen in een reeks van bewerkingen tot een halffabricaat of eindproduct. Bijvoorbeeld de chemie, food, kunststof of maakindustrie.

Maak kennis met het werk van een operator, onderhoudstechnicus of laborant. Via deze Experience kun je een dag met een van de medewerkers meelopen zodat je daarna meer inzicht in de werkzaamheden bij Procestechniek en Maintenance Limburg. Neem snel contact op, dan regel ik een afspraak bij Procestechniek & Maintenance Limburg. Je bent van harte welkom!

Wil jij meedoen aan deze experience?

Deel dit artikel:

Wellicht vind je een van deze artikelen ook wel interessant

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.