fbpx

Eveline Nelissen over het belang van netwerken

Eveline Nelissen helpt mensen in 10 stappen hun netwerk te vergroten. “Netwerken, dat doe je human to human”. Ze doet haar verhaal bij Limburg Werkt. 

Nieuwe omgeving

Eveline Nelissen studeerde jaren geleden af aan het conservatorium en gaf muziekles aan kinderen en volwassenen. Uiteindelijk besloot ze haar loopbaan een andere wending te geven. “Ik ging ‘back to my roots’ en moest in een nieuwe omgeving weer aan mijn netwerk gaan bouwen. Dit was zo bij elke nieuwe stap in mijn carrière.” Gaandeweg kwam Eveline er achter dat haar passie ligt bij het helpen van mensen, om hen te leren hoe je succesvol aan én met je netwerken kunt werken. 

Ze schoof aan bij Limburg Werkt om haar verhaal te doen. 

Hulpmiddel

Netwerken kun je via allerlei wegen oppakken. Via (online) netwerkborrels, maar ook online netwerken zoals LinkedIn. Die laatste is voor zakelijk netwerken een belangrijke tool. Dat ziet Eveline ook. “Maar vergeet ook niet om een op een contact te houden en verbindingen te leggen. LinkedIn kan een hulpmiddel daarbij zijn, maar uiteindelijk is netwerken altijd ‘human to human’. Daar maak je de verbinding en daar vindt de diepgang plaats.”

Workshop

Wil jij meer weten over LinkedIn en het inzetten van jouw profiel? Geregeld organiseren we de workshop ‘LinkedIn voor beginners’. Deze kun je vinden in het activiteitenoverzicht.  

Deel dit artikel:

Wellicht vind je een van deze artikelen ook wel interessant

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.