fbpx

Joost van den Akker brengt bezoek aan Polygarde

Gedeputeerde Joost van den Akker bracht een bezoek aan Polygarde om de medewerkers kennis te laten maken met Leo, loopbaan en ontwikkeling. 

Leven Lang Ontwikkelen

Gedeputeerde van Economie, Onderwijs en Sport, Joost van den Akker, bracht vandaag een bezoekje aan Polygarde BV. Tijdens het bezoek kregen de medewerkers uitleg over het belang van loopbaanontwikkeling en hoe Leo daarin een rol kan spelen. Zo werkt Polygarde, samen met haar personeel, mee aan een duurzame inzetbaarheid van medewerkers in de provincie Limburg. 

Mijn Leo

Aan het eind van de bijeenkomst kregen de medewerkers van Van den Akker een ‘Spring in je Loopbaan’ envelop mee naar huis. In deze envelop zit een uitnodiging om een account aan te maken op Mijn Leo. Met een account bij ‘Mijn Leo’ kun je alles met betrekking tot jouw persoonlijke loopbaan eenvoudig verzamelen en bewaren. Je kunt testen doen en werken aan je ePortfolio en cv. Zo heb je jouw gegevens altijd binnen handbereik en up to date! 

Werkgevers

Leo inspireert werkgevers zoals Polygarde om zich in te zetten voor de ontwikkeling van hun werknemers. Zo kunnen werkgevers een Koffiebreak aanvragen voor medewerkers waarbij zij, onder het genot van een kop koffie, in gesprek gaan met de loopbaanadviseurs van Leo. Ook kunnen organisaties een Experience aanbieden, waarbij individuen de mogelijkheid geboden wordt om kennis te maken met de Limburgse arbeidsmarkt in de vorm van meeloopdagen. 

Het is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van werkgever en werknemer om deze ontwikkelkansen te creëren en benutten. Zo blijven de medewerkers, nu en in de toekomst, waardevolle krachten op de Limburgse arbeidsmarkt.

Deel dit artikel:

Wellicht vind je een van deze artikelen ook wel interessant

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.