fbpx

Kees: “Het was echt een interessant kijkje achter de schermen”

Wanneer je op zoek gaat naar nieuw werk is het hebben van een netwerk enorm belangrijk. Vandaar dat Kees Michielsen, die net in Maastricht is komen wonen, heeft deelgenomen aan de Dag van je Loopbaan.

Kijkje in de keuken

Kees is sinds kort werkeloos en kwam via het UWV in contact met mijn Loopbaancoach Joop. In een persoonlijk gesprek met Joop ontstond het idee om mee te doen met de Dag van je Loopbaan. Tijdens de Dag van je Loopbaan openen diverse organisaties en bedrijven voor een dag hun deuren. Het geeft mensen de kans om een kijkje in andermans keuken te nemen en eens kennis te maken met een andere werkplek. Nu is de Dag van je Loopbaan maar één dag in het jaar maar ik bied het hele jaar door Experiences aan. Zo kun je, net als Kees, een dagje meelopen bij een organisatie die jou aanspreekt. 

Hoewel meelopen bij een bedrijf niet direct een baan oplevert, vond Kees de dag zeer waardevol. “Ik heb mijn cv achtergelaten bij de universiteit en waardevolle contacten opgedaan.” Kees woont sinds kort in Maastricht en had nog nooit in deze regio gewerkt. “Daarom heb ik nog niet zo’n groot netwerk hier. Het uitbouwen van mijn netwerk was mijn belangrijkste doel.” 

Netwerken

Kun jij ook wel wat hulp gebruiken met het opbouwen van je netwerk? Met regelmaat organiseer ik workshops over Netwerken. Je krijgt tips die je helpen om op een natuurlijke en plezierige manier met je netwerk aan de slag te gaan. Bekijk het activiteitenoverzicht en schrijf je in voor een van mijn workshops. 

Liever een persoonlijk gesprek of meer informatie? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder. 

Ik ben Leo, jouw persoonlijke loopbaancoach. 

Bron: Limburg heeft je nodig

Deel dit artikel:

Wellicht vind je een van deze artikelen ook wel interessant

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.