fbpx

Krijg inzicht in je skills

SkillsInZicht is live! Met deze nieuwe toolset kunnen studenten, werknemers en werkgevers met hun skills aan de slag. 

Een duidelijke focus op skills biedt kansen! Zowel voor werkgevers als werknemers. Etil research group lanceert vanuit die insteek SkillsInZicht; een tool die werkgevers, werknemers, studenten en beleidsmakers een actueel inzicht geeft in de vraag naar kennis, vaardigheden en soft skills op de arbeidsmarkt. Leo Loopbaan is de eerste samenwerkingspartner die deze tools gaan aanbieden. 

Vier modules 

De tool heeft vier verschillende uitwerkingen, met als gezamenlijk doel het vergroten van de flexibiliteit en het aanpassingsvermogen van de (regionale) arbeidsmarkt. “De modules maken leven lang leren voor individuen en organisaties makkelijker. Het houdt ze op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in hun vakgebied en ze zijn daardoor wendbaar als de arbeidsmarkt dat van ze vraagt” aldus Etil research group. 

SkillsInZicht bestaat uit de volgende modules: 

Gezamenlijke taal 

Etil Research Group en Nalantis hebben een innovatieve manier van meten ontwikkeld om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt te kunnen analyseren. De data van relevante bronnen zoals CBS, UWV, DUO, SBB, ROA en Textkernel worden met elkaar gekoppeld. “Door de inzet van taaltechnologie en AI zijn we in staat talenten van individuen te herkennen, werk te vinden dat daarbij aansluit en daardoor werkzekerheid te vergoten.” 

Wil je weten hoe? Bekijk dan onderstaande video.

Aansluiting zoeken

We zijn verheugd dat we als eerste partij de samenwerking zijn aangegaan met Etil research group en Nalantis om Limburgers vooruit te helpen met hun loopbaan. Er wordt gezocht naar nieuwe toepassingsmogelijkheden van deze nieuwe tool.

Naast Leo Loopbaan staat SkillsInZicht open voor andere samenwerkingen met regionale activiteiten. “Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Daarom zijn de modules van SkillsInZicht zo ingericht dat deze eenvoudig beschikbaar gesteld kunnen worden aan andere platforms. De tool wordt verder ontwikkeld door aansluiting te zoeken bij (regionale) loopbaanplatformen als Leo Loopbaan, initiatieven in het onderwijs, en specifieke informatievragen van regio’s of sectoren.” 

De tools van SkillsInZicht zijn nu beschikbaar bij Leo Loopbaan voor studenten, werkzoekenden en werkgevers

Deel dit artikel:

Wellicht vind je een van deze artikelen ook wel interessant

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.