fbpx

Lancering Limburg Werkt

Deze week is het nieuwe forum voor werkend Limburg gelanceerd: LimburgWerkt.nu 

Eerste uitzending

Limburg Werkt is het nieuwe forum voor werk, talent en studie in Limburg. In een wekelijkse livestream, die te volgen is via de website LimburgWerkt.nu, worden vragen, ideeën en ervaringen van werkend Limburg besproken. Afgelopen dinsdag was de eerste live uitzending te zien. Bekijk hieronder de introductie. 

Nieuwe inspiratie

Door de coronacrisis moeten mensen noodgedwongen hun werksituatie aanpassen. De meest inspirerende verhalen worden besproken tijdens de wekelijkse uitzending van Limburg Werkt. “We focussen niet op de horrorverhalen van wat er mis gaat. Het gaat vooral om de dingen die ons nu nieuwe sporen brengen en inspiratie brengen om dingen te doen.” 

Deel je verhaal 

Heb jij een goed idee, adviezen of heb je iets gelezen dat je graag wilt delen met de rest van werkend Limburg? Deel je inspiratie via de website en wie weet zien we jou terug in de volgende livestream. 

Limburg Werkt is een initiatief van Leo. 

Deel dit artikel:

Wellicht vind je een van deze artikelen ook wel interessant

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.