fbpx

Leo over de grens bij Conferentie Leven Lang Ontwikkelen

De Fabriuque in Utrecht was het speelveld van de Conferentie Leven Lang Ontwikkelen. 

Leven lang ontwikkelen

Tijdens de conferentie in Utrecht heb ik een workshop mogen geven en mezelf mogen voorstellen. Utrecht is natuurlijk niet langs de deur dus de mensen daar wisten nog niet wat ik als loopbaancoach van de provincie Limburg allemaal doe. De reacties over het eerste half jaar waren enorm positief! 

Ben je benieuwd hoe de dag verder is verlopen? Tijdens deze conferentie is er een magazine gemaakt met een mooie impressie van die dag.

Leven lang ontwikkelen

De boodschap van de conferentie was: ‘Ontwikkeling is alles’. Jezelf blijven ontwikkelen is voor iedereen belangrijk om mee te blijven doen op de arbeidsmarkt. Dat maakt het een zaak voor iedereen: onderwijs, politiek, werkgevers en werknemers. Op school, thuis en op het werk. ‘We kunnen veel van elkaar leren en elkaar inspireren.’ aldus dagvoorzitter Mariëtte Hamer (SER). Hamer hoopt dat iedereen zijn of haar rol pakt, want er is nog veel te doen. “De ontwikkelingen in de maatschappij gaan steeds sneller en dat biedt kansen als we iedereen meenemen. Gelukkig wordt ‘leven lang ontwikkelen steeds breder opgepakt.” 

Wat ga jij doen om in ontwikkeling te blijven? Wanneer je wel wat hulp kunt gebruiken of wil je liever wat mer informatie? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder. 

Ik ben Leo, jouw persoonlijke loopbaancoach. 

Bron: Leven Lang Ontwikkelen

Deel dit artikel:

Wellicht vind je een van deze artikelen ook wel interessant

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.