fbpx

Werken aan jouw toekomst!

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar? Dan biedt Project Future jou de kans om tijdens jouw opleiding alvast wat kilometers te maken in het werkveld.
Let op: dit vindt plaats in Noord-Limburg!

Wat is Project Future?

Project Future geeft je de kans om vrijwilligerswerk te verrichten bij een toffe maatschappelijke organisatie die aangesloten is bij dit project. Daar ga je een aantal uren per week aan de slag en mag je meedenken binnen de organisatie met jouw opgedane kennis en ervaring. Het gaat erom dat jij werkervaring kunt opdoen en een aantal uren MDT verricht, dit staat voor Maatschappelijke Diensttijd! Velen gingen je voor, net zoals Kimberley van 19 jaar. ‘Vrijwilligerswerk helpt je met uitzoeken wat je leuk vindt. Je leert zo veel over jezelf en bouwt contacten op. Ik zou het iedereen aanraden!’

Project Future is een samenwerking van de gemeenten Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Venlo en Venray en Provincie Limburg. Project Future is een onderdeel van het landelijke initiatief MDT (Maatschappelijke Diensttijd). 

Waarom het leuk is voor jou om mee te doen!

Er zitten een aantal voordelen aan het meedoen met Project Future. Door mee te doen vind je namelijk de beste versie van jezelf. Ook kun je een kijkje nemen in het werkveld via een Leo Experience, daardoor maak je kennis met je beroep en ontdek je jouw dromen. Omdat jij vrijwilligerswerk verricht bouw jij mee aan een betere wereld! Het participeren aan Project Future is ook goed om op jouw CV te zetten, hiermee verbeter je jouw skills en ontdek jij meer van de toekomst. Hierdoor ontmoet je meer nieuwe mensen en bouw je een groter netwerk op. Ook wordt iedereen gekoppeld aan een persoonlijke coach binnen de organisatie waar je vrijwilligerswerk gaat verrichten. Tot slot ontvang je een officieel certificaat na afronding van je vrijwilligerswerk.

Waar kun je aan de slag?     

Er zijn een aantal organisaties aangesloten bij dit initiatief. Dit zijn organisaties in de volgende sectoren: sport, vrijwilligersorganisaties, zorg en welzijn, woningcorporatie, dagbesteding en onderwijs. Om het totaaloverzicht te zien van de betreffende organisaties klik hier.

Zelf ook een stageplek aanbieden? Dat kan hier!

Deel dit artikel:

Wellicht vind je een van deze artikelen ook wel interessant

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.