fbpx

Werken vanuit je hangmat

Met deze temperaturen is het goed voor te stellen dat je op vakantie bent in een tropisch oord. Maar wanneer je in die oersaaie kantoortuin zit waar je de airco in je nek voelt hijgen is het een heel ander verhaal. 
 
Probeer je toch eens voor te stellen dat je kantoor een camper is. Dat je aan het einde van de dag in je hangmat aan het strand nog je laatste mailtjes aan het uittypen bent. Dat jouw idee van het Hitteplan een huisje aan het water is…
 
Het klinkt te mooi om waar te zijn! Maar voor een aantal digital nomads is dit de realiteit. Nu.nl vond vijf ondernemers die hun bedrijf runnen terwijl ze de wereld rondreizen. Benieuwd naar hun verhalen? 

 

Wil jij ook meer vrijheid in jouw werk of wil je simpelweg eens sparren met iemand die je anders naar jouw loopbaan kan laten kijken? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder. 

Ik ben Leo, jouw persoonlijke loopbaancoach. 

Deel dit artikel:

Wellicht vind je een van deze artikelen ook wel interessant

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.