fbpx

Loopbaancoach

Leo Loopbaan draagt in Limburg actief bij aan Leven Lang Ontwikkelen en loopbaancompetenties van de beroepsbevolking. We helpen mensen tijdig stappen te zetten bij veranderingen en zorgen ervoor dat ze een goede match hebben met hun werk. Het bevorderen van eigen regie is daarbij heel belangrijk.

Vanuit Leo doen we dat op basis van zgn. gratis 1e lijns dienstverlening waar iedereen in Limburg gebruik van kan maken. Daarnaast zijn er natuurlijk in Limburg veel coaches actief die op basis van regelingen, projecten en opdrachten ook loopbaancoaching verzorgen. En met die coaches werken we graag samen. Vanaf november 2020 starten we met een netwerk van loopbaancoaches waarbij we de onderlinge samenwerking willen gaan ontwikkelen.

Prijs is excl BTW.

Je contactpersoon

Ramon Niessen

Directeur

Email: ramon@leoloopbaan.nl

Organisatie: Leo Loopbaan

Meld je aan voor het coachnetwerk van Leo

Vul hier vrijblijvend je gegevens in. We nemen snel contact met je op om alles nog even samen door te nemen.

Heb je overige vragen? Geen probleem.
Vul ook dan het formulier in en we nemen contact met je op.

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.