fbpx

Educatieve Agenda Limburg

De Educatieve Agenda Limburg (EAL) is een samenwerkingsverband tussen de vier instellingen hoger onderwijs (Zuyd Hogeschool, Universiteit Maastricht, Fontys Hogeschool, Open Universiteit), de schoolbesturen van het primair en voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs en de Provincie Limburg.

Informeren, dialoog en samenwerking tussen de betrokken partijen in het Limburgse onderwijs staan centraal. Hiermee worden bestaande kennis, ervaringen en expertise bij de verschillende partijen optimaal gebruikt. De twee hoofddoelstellingen van de EAL zijn het behouden en uitbreiden van goed onderwijs en een efficiënte aansluiting van dat onderwijs op de arbeidsmarkt in de provincie Limburg. Onderwijs waarin leerlingen dingen leren die goed zijn afgestemd op hun talenten en interesses en op de behoefte vanuit de maatschappij en arbeidsmarkt en waarin leerkrachten zich verder kunnen professionaliseren.

De onderstaande knop brengt je naar een document waarin de Educatieve Agenda Limburg verder wordt beschreven en waarin je onder andere meer leest over bijbehorende projecten. 

 

Deel dit artikel:

Wellicht vind je een van deze artikelen ook wel interessant

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.