fbpx

Jan-Phil: “Ik zie mezelf niet voor een baas werken”

Jan-Phil Illig (22) is student in Maastricht. Daarnaast is hij ook zelfstandig ondernemer. Hij bedacht een app waarmee de wachttijd bij het afhalen van maaltijden flink ingekort kan worden. 

Goed advies

Heb jij nu ook een idee voor een startup maar weet je niet waar je moet beginnen? Limburg heeft je nodig vroeg in een interview met Phil welk advies hij zou willen delen met mensen die ook graag een eigen bedrijf willen starten. “Ben niet bang om te beginnen. Alles gaat anders dan je van tevoren denkt. Wen daaraan en volg je doelen!” Hoe hij zijn bedrijf verder heeft opgezet kun je lezen in het interview met Jan-Phil. 

Een eigen bedrijf, iets voor jou?

Met regelmaat organiseer ik workshops over het beginnen van een onderneming. Een praktische workshop vol met tips en tricks over het opstarten van jouw eigen bedrijf. Tijdens deze bijeenkomst krijg je antwoord op al je vragen. Je bent zo beter voorbereid bij de start van jouw bedrijf en weet wat er van je verlangd wordt. Bekijk het overzicht aan activiteiten en schrijf je in voor een van mijn workshops. 

Liever een persoonlijk gesprek of meer informatie? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder. 

Ik ben Leo, jouw persoonlijke loopbaancoach. 

Bron: Limburg heeft je nodig

Deel dit artikel:

Wellicht vind je een van deze artikelen ook wel interessant

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.