fbpx

mbo-certificaten van VISTA college

Heb je een baan, ben je op zoek naar werk of wil je een start maken met een nieuwe carrière?

Een officieel mbo-certificaat kan je hierbij helpen en je positie op de arbeidsmarkt verbeteren! Een mbo-certificaat is een specialisatie die normaal tijdens de opleiding wordt gevolgd, maar bij VISTA college óók los te volgen is.

Het heeft dezelfde waarde als een mbo-diploma, maar is gericht op een onderdeel van het beroep dat je wil gaan uitoefenen.

Het traject is dan ook korter én goedkoper dan een volledige mbo-opleiding. Alle mbo-certificaten van VISTA college zijn te vinden op https://vistacollege.nl/bedrijfsopleidingen/mbo-certificaten.

Ben je na het behalen van je mbo-certificaat toch van plan om een volledige bbl-opleiding te volgen dan krijg je voor het behaalde onderdeel vrijstelling.

Deel dit artikel:

Wellicht vind je een van deze artikelen ook wel interessant

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.