fbpx

Meekijken bij CITAVERDE

Door de maatregelen rondom het corona virus zijn alle fysieke meeloopdagen geannuleerd. Gelukkig kunnen leerlingen via  YouTube meekijken bij het CITAVERDE College.

Studiekeuze

Ondanks dat alle voorlichtingsactiviteiten nu geannuleerd zijn moeten leerlingen toch hun keuze voor een vervolgopleiding gaan maken. Dit is door de getroffen maatregelen extra lastig. Normaal organiseren scholen diverse voorlichtingsactiviteiten zoals meeloopdagen en open dagen. Om toekomstige studenten te helpen worden nu online diverse mogelijkheden aangeboden door de scholen. Zo biedt Fontys Venlo een online meeloopdag aan en organiseert Gilde Opleidingen diverse activiteiten via social media. 

Meekijken bij… 

Het CITAVERDE College is voor de crisis op haar YouTube kanaal begonnen met de serie ‘Meekijken bij…’. In deze videoserie laten studenten zien hoe een praktijkdag van hun opleiding er uit ziet. Zo krijgen toekomstig studenten een beter beeld van de verschillende opleidingen bij het CITAVERDE College. In deze serie zijn de opleidingen Dierenverzorging, Paardensport & Houderij en Voeding & Voorlichting al aan bod gekomen. 

Hulp bij studiekeuze

Leerlingen die moeite hebben met het maken van hun studiekeuze kunnen een online coachingsgesprek plannen met een van onze loopbaancoaches.  Zij helpen je graag verder! 

Deel dit artikel:

Wellicht vind je een van deze artikelen ook wel interessant

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.