fbpx

Neem een kijkje bij de scholen in Limburg

Een kijkje nemen bij je toekomstige opleiding? Dat kan gemakkelijk via YouTube. 

We hebben ze even voor je op een rijtje gezet! 

CITAVERDE College 

Het CITAVERDE is de groene onderwijsinstelling. Ze hebben 38 MBO-opleidingen in de richting van natuur, agro, dier, retail, design en food! En op hun YouTube kanaal kun je een kijkje nemen bij verschillende opleiding in de serie: Meekijken bij… Handig! 

Gilde Opleidingen

Maak kennis met Het Echte Werk van Gilde Opleidingen. Het YouTube kanaal is opgedeeld per vakschool. Techniek, zorg, optiek, alles komt voorbij. Ze hebben al bijna 300 video’s op hun kanaal staan. Daar ben je dus wel even zoet mee! 

Mocht je alvast een lesje willen volgen? Dan kun je meekijken met de studenten van Gilde en een lesje onderwijs op afstand volgen.

VISTA College

Het VISTA college is een nieuwe naam in Zuid-Limburg, maar zeker geen nieuwkomer. In 2019 is het VISTA college ontstaan uit de fusie tussen het Arcus College en ROC Leeuwenborgh. Nu samen maken ze zich sterk als opleider van het zuiden. 

Heb jij je keuze al gemaakt en wil je toch even lekker bingen? Bekijk dan de playlist van het Nieuwe Honden Journaal

Zuyd Hogeschool 

Waarom kiezen voor Zuyd Hogeschool? Dat hoeven wij je niet uit te leggen. Dat doen de studenten namelijk zelf al! 

Hoe ijverig de studenten van Zuyd zijn laat ook deze video zien, waar studenten een eigen online 3D ontmoetingsplek hebben gemaakt. Wow! 

Fontys Hogescholen

Dompel je onder in de wereld van Fontys. Op het algemene YouTube kanaal vind je veel over de diverse opleidingen. Wil je studeren in Limburg en wat meer over de locaties te weten komen? Naam dan een kijkje op de kanalen van Fontys in Venlo of hun locatie in Sittard

De studenten van Fontys helpen je ook graag op weg met een makkelijk stappenplan voor het maken van je studiekeuze. 

Hulp bij studiekeuze

Leerlingen die moeite hebben met het maken van hun studiekeuze kunnen een online coachingsgesprek plannen met een van onze loopbaancoaches.  Zij helpen je graag verder! 

Deel dit artikel:

Wellicht vind je een van deze artikelen ook wel interessant

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.