fbpx

Handleidingen

Welke tools voor online vergaderingen zijn er en hoe gebruik je ze? We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet. 

Met ingang van de maatregelen rondom het coronavirus zijn veel mensen genoodzaakt om thuis te werken. Dit brengt allemaal nieuwe uitdagingen met zich mee zoals vergaderen op afstand. Gelukkig zijn er verschillende tools die je hiervoor kunt gebruiken. Maar welke past het beste bij jou? En hoe gebruik je deze tools? 

Soorten

Er zijn veel verschillende tools die je kunt gebruiken om in contact te komen met je collega’s. Zoals Microsoft Teams, Skype en Cisco Webex en Zoom. Die laatste is recentelijk in het nieuws geweest omdat Zoom niet veilig zou zijn. Toch blijft het programma enorm populair. 

Handleidingen

De meest gebruikte tools op het moment zijn Microsoft Teams en Zoom. Door op onderstaande links te klikken kun je de handleiding van deze programma’s bekijken. 

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten met betrekking tot loopbaanontwikkeling?  Schrijf je dan nu in op mijn nieuwsbrief!

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.