fbpx

NL leert door & Leo Loopbaan

Gratis ontwikkeladvies in crisistijd

Ben je werknemer of zzp’er en is jouw werk flink geraakt door de coronacrisis? Dan kan het fijn zijn om met een loopbaancoach te praten die meedenkt over jouw volgende stap. Samen onderzoek je wat je wilt, wat je kunt en/of waarin je je wilt ontwikkelen. Zo breng je in kaart wat je sterke punten zijn, waar je potentie ligt en wat je toekomstperspectief op de arbeidsmarkt is.

De overheid betaalt
Het overheidsprogramma NL leert door betaalt het ontwikkeltraject met een loopbaancoach. Voor jou is het dus gratis. De overheid is nog bezig met de uitwerking van het traject. Waarschijnlijk bestaat het uit 2-3 gesprekken, een arbeidsmarktscan en een advies over kosteloze online scholing vanuit hetzelfde overheidsprogramma. De regeling gaat in augustus van start.

Meld je nu aan
Schrijf je nu in voor NL leert door. Wij nemen dan contact met je op om te bespreken wanneer we jouw traject kunnen beginnen. Zo werk je ook in deze coronatijd aan je toekomst!

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen.

Bij Leo Loopbaan kun je voor nog veel meer terecht

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.