fbpx

Live Q&A Gilde Loopbaancentrum

Het Gilde Loopbaancentrum geeft 22 april om 19:00 uur live loopbaanadvies via Instagram. 

Studiekeuze

De juiste studiekeuze maken is lastig. Zeker nu de voorlichtingsactiviteiten voor toekomstig studenten zijn geannuleerd. Om toch voorlichting te kunnen geven heeft het Gilde Loopbaancentrum een oplossing op gevonden. Zij organiseren een online Q&A om leerlingen te helpen met hun vragen rondom studiekeuze.

Ook andere opleiders bieden alternatieven aan. Zo organiseert Fontys Venlo een online meeloopdag aan en kun je Meekijken bij het CITAVERDE College

Live Q&A

Op 22 april, van 19.00 tot 21.00 kan iedereen vragen stellen over zijn of haar loopbaan op het Instagram account van het Gilde Loopbaancentrum. Loopbaancoach Bas zit klaar om alle vragen te beantwoorden. 

Eerder deze week werd de eerste live Q&A gehouden door loopbaancoach Marieke. Tijdens deze Q&A gaf ze ook al wat extra loopbaantips! 

Tips van Marieke

Meer informatie

Wil je graag nog wat meer informatie om je in te lezen voor de Q&A van Bas? Lees je dan eens goed in op onze pagina vol opleidingsinformatie. Wil je eerst jezelf wat beter leren kennen? Maak dan een van onze loopbaantesten

Deel dit artikel:

Wellicht vind je een van deze artikelen ook wel interessant

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.