fbpx

Linda Beerens: “Het is begrijpelijk dat mensen nu tot stilstand komen”

Loopbaancoach Linda Beerens was te gast bij de live uitzending van LimburWerkt. 

Linda Beerens is Loopbaancoach bij Leo. Zij coacht mensen met vraagstukken over hun loopbaan, werk-privé balans en mensen die last ervaren van stress gerelateerde klachten. Vanwege de corona crisis vinden gesprekken niet maar een-op-een plaats maar telefonisch of via videobellen. “Het is een andere dynamiek en een andere energie, maar het levert wel goede resultaten op.”
 
Bekijk hieronder het item met Linda. 

Stilstand

Ondanks de ruimte die mensen nu hebben om met hun loopbaan aan de slag te gaan ziet Linda een afname in het aantal coachingsgesprekken. Ze vind deze afname heel begrijpelijk. De coronacrisis is voor veel mensen een bron van stress. “Als er veel veranderingen zijn schieten mensen in een soort stilstand. Ze willen het graag houden bij de dingen die voor henzelf helder zijn en geen nieuwe dingen opstarten.” Toch hoopt Linda dat mensen weer in beweging gaan komen. “Juist nu, in deze corona-tijd, is het goed voor mensen om heel bewust bezig te zijn met vragen als: waar sta ik nu? Waar wil ik naartoe en waar wat zijn mijn mogelijkheden?” 

Wil jij aan de slag met je loopbaan of wil je meer weten over coronastress en tips om hiermee om te gaan? Plan een afspraak met Linda of onze andere loopbaancoaches. 
 

Deel dit artikel:

Wellicht vind je een van deze artikelen ook wel interessant

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.