fbpx

Limburg leert (en Leo helpt je hierbij)

Hier houd ik je op de hoogte van wat er allemaal speelt op het gebied van opleidingen.

Wil je advies of hulp bij je keuze? Stuur ons dan even een berichtje via het formulier. Dan proberen we je hierbij te ondersteunen!

Wil je weten welke opleidingen er voor je zijn in het MBO, HBO of WO in Limburg? Deze hebben we voor je in een overzicht gezet.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen.

Hulp bij het kiezen van de juiste opleiding

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste opleiding? KiesMBO.nl heeft een overzicht verzameld van organisaties die belangrijk, handig of nuttig kunnen zijn in de zoektocht naar de juiste opleiding.

Vind je ideale stage of leerbaan!

Heb je hulp nodig bij het zoeken van een stage of leerbaan? Een leerplaats vinden is niet altijd makkelijk. Ook kom je soms problemen tegen. Stagemarkt helpt je graag.

Ga naar de website van Stagemarkt.

Op zoek naar een MBO opleiding?

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een MBO-opleiding? Ik heb samen het KiesMBO.nl een overzicht verzameld van organisaties die belangrijk, handig of nuttig kunnen zijn in de zoektocht naar de juiste opleiding.

Alles wat je moet weten als je werkend gaat leren

Jongeren weten te vaak nog niet wat hun rechten en plichten zijn als het gaat om leren en werken. In de nieuwe Leerwerkwijzer wordt uitgelegd welke zaken je tegen kan komen op je werkplek, waar je rekening mee moet houden en wat je kunt doen als er problemen zijn.

Twijfel je nog tussen een BBL of BOL opleiding? Bij mij kun je terecht voor advies of hulp bij het maken van jouw keuze en ik bied ondersteuning tijdens je studie.

MBO in Limburg

HBO en WO in Limburg

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.