fbpx

Ook tijdens de coronaperiode staat je werkgeluk en vitaliteit bovenaan!

Dat werkgeluk belangrijk is daar ben je wel achter gekomen na het lezen van ons laatste artikel, maar hoe behoud je dit werkgeluk tijdens de coronasituatie waar we nu mee leven? Omdat het werkgeluk van een 7,8 naar een 6,4 is gedaald in deze periode bieden we de webinar:‘Hoe blijf je werkgelukkig en vitaal tijdens corona?’ op dinsdag 25 mei van 9:30 tot 11:30 gratis aan.

Veranderingen in je werkgeluk

In tijden van veel thuis werken wordt de scheiding tussen werk en privé minder duidelijk. Werknemers ervaren minder binding met hun werkgever en collega’s, de leuke activiteiten zoals een borrel vallen weg.

Wat levert de webinar je op?

De loopbaancoach van Baandomein, Loek Vaessen, zal je voorzien van tips, inspiratie en nieuwe inzichten om ook in een thuiswerk situatie vitaal en werkgelukkig te zijn. Zo sta je weer vol energie op om aan de slag te gaan.

Waar gaan we het over hebben?

De webinar is interactief, om zo goed in te spelen op de behoefte van de deelnemers. Om te beginnen zal Linda een presentatie geven waar de volgende onderwerpen aan bod komen: Wat is werkgeluk? Hoe beïnvloedt je werkgeluk? Wat kost jou energie en wat geeft je juist energie? Hoe balanceer jij werk en privé als je thuis werkt? Wat is een passend ritme voor jou als je werk en privé meer door elkaar loopt? Vervolgens zal door middel van een poll gevraagd worden welke thema’s en verbeterpunten voor jou herkenbaar zijn.

Zien we je dan digitaal? Meld je hier aan!

Je kunt ook de E-learning ‘Effectief (online) thuiswerken‘ volgen bij Limburg Leert als je een account hebt aangemaakt!

Nog een paar extra tips

Wil jij een informele digitale bijeenkomst regelen voor je collega’s? Daarvoor zetten wij een paar leuke ideeën op een rijtje:

  • Een digitale (muziek)bingo
  • Een digitale quiz over collega’s, dit kun je afwisselen met algemene kennisvragen
  • Een digitale escape room

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Wellicht vind je een van deze artikelen ook wel interessant

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.