fbpx

Branche-experience / Experience

Zou jij willen werken in de bouw of installatietechniek?

Ben jij niet meer happy in je huidige baan? Wil jij heel iets anders gaan doen? Heb je geen baan, maar wil je ein-de-lijk aan de slag? Geen diploma’s, maar weet je wel van aanpakken?
Project SEGO biedt jou de kans.
 
Een te gekke branche met toekomst.

Véél diversiteit en afwisseling. Keigoede vakmensen en kameraadschap. Jij mag bijvoorbeeld meewerken aan de vele energiezuinige woningen die ook in Limburg gebouwd moeten worden. Jouw aanstaande collega’s hebben echt hulp nodig. Het is hard werken maar met veel plezier!

Weet je niet goed of je dit kan, of weet je niet of de bouw en installatietechniek bij je past? Samen gaan wij onderzoeken welke mogelijkheden er voor jou zijn!

Wij kijken naar jouw talenten, vaardigheden en belangstelling. De vraag is niet zozeer OF er een baan is voor jou in de bouw of installatietechniek, maar WELKE er bij je past.

Na onze gesprekken, stellen we je voor aan een mogelijke werkgever. Je gaat kennismaken en proefdraaien om te zien of de werkzaamheden en het bedrijf echt bij je passen. Hebben jullie samen een klik? Dan begin je direct aan een hele korte, gerichte opleiding en na afronding ga je meteen aan het werk.

Schrijf je nu in

* verplichte velden

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.