fbpx

Zorg X-perience

pexels-gustavo-fring-3985154

Deel deze experience:

Van baan veranderen doe je niet zomaar. Maar een baan kan meer zijn dan alleen maar je werk. Je kunt echt iets voor een ander betekenen. Werken waar je hart ligt en doen waar je goed in bent. Zorg en welzijn biedt veel verschillende beroepen en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Is het iets voor jou misschien?

Ondanks dat het nu niet mogelijk is om bij een organisatie fysiek kennis te maken, zijn er online tal van mogelijkheden om je te oriënteren. Op Zorgnet Limburg bieden we je een (nieuw) startpunt voor jouw carrière in zorg en welzijn. We willen je graag een complete ervaring bieden, zodat je op je eigen tempo deze aantrekkelijke sector kunt verkennen, vergelijken, waarderen en beslissen of jij een carrière in zorg en welzijn ambieert. Het Loopbaanloket biedt jou de handvaten die jij nodig hebt om jouw toekomst in de zorg vorm te geven.

Online Ontdekdezorg week 2021
Kom kennismaken met zorg en welzijn tijdens de Ontdekdezorg week die van 22 tot en met 27 maart wordt georganiseerd voor carrièreswitchers en herintreders! Ontdek alles op www.zorgnetlimburg.nl/ontdekdezorg

Tijdens de Ontdekdezorg week, maar ook erna, worden verschillende online activiteiten aangeboden die jou helpen bij jouw oriëntatie en voorbereiding op jouw volgende stap binnen zorg en welzijn. Ontdek ze hier en meld je aan: https://www.zorgnetlimburg.nl/activiteitenagenda

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.