fbpx

Techniek in de praktijk

LEO047 - Go Flex
Praktische info
Bedrijf: GO FLEX
Locatie: Nijverheidsweg 18C, Stein
Branche: Techniek
Soort experience: Meeloopdagen

Deel deze experience:

Goflex is een opleidingsbedrijf in de techniek. In samenwerking met het ROC en onze opdrachtgevers leiden we jongeren op voor een toekomstige carrière in een technische richting.

Opleiden doen we op MBO/MBO+ niveau volgens de beroeps begeleidende leerweg. Leren en werken tegelijk dus. In ons trainingscentrum Vakwijs in Stein hebben wij de beschikking over een aantal levensechte productielijnen en opstellingen. Belangrijk in deze levensechte omgeving zijn je werkschoenen! Kom proeven of een leer-werktraject in de Installatietechniek, Elektro (utiliteit en industrie), Metaaltechniek, Procestechniek/Maintenance bij jouw past! Neem snel contact op, dan regel ik een afspraak bij GO FLEX. Je bent van harte welkom!

Schrijf je nu in

* verplichte velden
Je contactpersoon
LEO-foto Noah
Noah Hazen
Telefoon: 06 40 58 91 71
Organisatie: Leo Loopbaan

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.