fbpx

Onderhoudstechnicus

Onderhoudstechnicus
Praktische info
Bedrijf: Proces & Maintenance Limburg
Branche: Techniek
Soort experience: Meeloopdagen

Deel deze experience:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on print

Verspreid door heel Limburg liggen bedrijven die lid zijn van PML; een samenwerkingsverband van procestechniek en maintenancebedrijven. Deze bedrijven hebben als gemeenschappelijk kenmerk de verwerking van ruwe materialen/grondstoffen in een reeks van bewerkingen tot een halffabricaat of eindproduct. Bijvoorbeeld de chemie, food, kunststof of maakindustrie.

Maak kennis met het werk van een onderhoudstechnicus. Via deze Experience kun je een dag met een van de medewerkers meelopen zodat je daarna meer inzicht in de werkzaamheden bij Procestechniek en Maintenance Limburg. Neem snel contact op, dan regel ik een afspraak bij Procestechniek & Maintenance Limburg. Je bent van harte welkom!

Schrijf je nu in

* verplichte velden
Je contactpersoon
Noah Hazen
Noah Hazen
Telefoon: 06 40 58 91 71
Organisatie: Leo Loopbaan

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.